zondag 5 februari 2012

Happy anniversaryHappy Sunday! Hope you are enjoying the weekend! We plan to make a walk in the snow today, the sky is blue, so it looks fabulous outside, though it's really cold as well, but with a hat on and a warm scarf and gloves, we can surely face it! Today I have this card for you that I made for the anniversary of my parents. I used the Dimensional Sentiment Banner from the Papertrey Make It Mondays #51. Now I only have to figure out how to send this in an envelope without damaging it... oops! Ha ha! It was a bit difficult to make, so this was my second try, but I do love the effect! I made this card with the Rosie Posie set, oeh, how I love those stamps!! What do you think? Wishing you a wonderful Sunday!
Hugs, Wendy
Fijne zondag! Ik hoop dat je lekker van je weekend aan het genieten bent! Wij willen vandaag lekker gaan wandelen in de sneeuw. Het ziet er nu nog mooi uit, met de blauwe lucht, maar het is wel best koud! Maar goed, pet op, warme sjaal en handschoenen en dan kunnen we het wel hebben! Vandaag heb ik deze kaart voor je, gemaakt voor de trouwdag van m'n ouders. Ik heb de Dimensional Sentiment Banner gebruikt van de Papertrey Make It Mondays #51. Nu alleen nog uitvinden hoe ik deze in een envelop kan versturen zonder dat hij helemaal platgedrukt aankomt... oeps! Ha ha! Het was best lastig om te maken, deze banner, dit is dan ook m'n tweede poging, maar ik vind het wel een heel leuk effect! Ik heb deze kaart gemaakt met de Rosie Posie set, oeh, wat vind ik deze stempels toch geweldig!! Wat vind je er van? Ik wens je nog een heerlijke zondag!
Liefs, Wendy

33 opmerkingen:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Waaw, geweldig zo met die banner!!
Een tip, leg er een stukje van dat bubbelplastic op of een prop keukenpapier/toiletpapier eroverheen.

Maris zei

heel leuk gemaakt zo met die banner xx

Irene zei

Is het wel een dubbele kaart Wendy?
Ik verstuur ze tegenwoordig met "het moois" aan de binnekant, dus klap hem gewoon even helemaal om en het komt tot nu toe allemaal goed aan. De bovenste tip is ook super natuurlijk en een stukje keukenrol/tissue er tusen als je hem omklapt maakt transport helemaal safe! Zou ik bijna vergeten te zeggen dat hij weer super leuk is!!!
Fijne wandeling, het is heerlijk in de zon!!!

Irene

Pauline zei

Wendy, this is gorgeous! Love the delicate stamping, and that fabulous banner!

Cornelie zei

Ja, tof weer die banner! Jij past het altijd direct toe, leuk en knap vind ik dat! Het ziet er eenvoudig uit, maar ik kan me ook voorstellen dat het lastig is!
Wandel lekker. Bij ons is het jammer genoeg somber, dus nog kouder. Groot verschil met gisteren met die heerlijke zon!
Je kaartje is heel mooi in totaal. Leuk met die hartjes achter op de banner!
Groetjes Cornelie

Jennie zei

This is beautiful Wendy.
I love the way you have done the sentiment

Xx

Gemma zei

Wat een leuk idee die banner, kan me voorstellen dat je er even mee hebt zitten puzzelen, maar het resultaat mag er zijn! Wandel ze, wij gaan ook lekker naar buiten! Groetjes Gemma

Louise zei

Je kaart is weer prachtig Wendy, leuk zo die Banner, ik doe er ook weleens Bubbeltjesplastic tussen. Wandel ze, ik hoop het over een paar weken ook weer te doen, maar ja dan is de sneeuw alweer weg natuurlijk.

gr.LOuise

regina zei

een heel mooi kaartje!!

een leuk idee zo die banner!!

gr regina

De Creakeet van Peet zei

wat een ontzettend leuk idee zeg, en idd versturen kan soms een beetje lastig zijn...maar de kaart is weer prachtig...knuf peet

k@rin zei

hallo wendy,

Ik vind je kaart voor je ouders super. Dit banner is echt de max. knap gedaan,

Ik zou het versturen in een enveloppe met van die bolletjes in. En zoals het bij de eerste reactie beschreven zou ik het ook zo doen. Zo komt het zeker en vast goed toe.
Veel succes

Sonja zei

Mooi en banner super origineel !

groetjes,
Sonja

Marit zei

Wow, mooi Wen! Heel erg goed gelukt, prachtige kleurencombi ook!... Kan je er niet wat 3d foam achter plakken, zodat hij stevig is? Je ouders zullen er vast errug blij mee zijn!

Fijne wandeling vandaag, wij hebben vanmorgen al heerlijk geschaatst in het zonnetje op de ijsbaan hier, was super leuk!

Groetjes,
Marit

redscrap zei

heel erg mooi, met die banner, erg origineel
groetjes mina

Anita zei

Prachtig Wendy! Prachtige achtergrond! Ik heb het filmpje van PTI ook gezien maar heb me er niet aan gewaagd ;)
groetjes, Anita

Lins zei

Oh Wendy, ik ben altijd blij dat ik bij jou op bezoek kan komen, je kaarten zijn steeds een feest en barsten van creativiteit. Ik had weer heel wat te zien, je uilen en kuikentjeskaart vind ik top, ik hou zou zo van de oranje en blauwe kleurencombo.
Deze bannerkaart is ook heel origineel, ik ga eens zien hoe dit gemaakt is want het ziet er niet simpel uit. Misschien kan je dit kaartje best in een zelfgemaakt doosje steken, dat maakt het extra leuk om af te geven.

Dikke zoen,

Lins x

Jacilynn zei

That banner is gorgeous! It really makes your card pop. super pretty colors.
HOpe you are enjoying your weekend.
cheers!

Mona Pendleton zei

Beautiful card Wendy! Your custome stamped background is gorgeous!

Chris zei

I think is very lovely indeed! Super colours - you did a grand job!

Anoniem zei

Hoi Wendy,wat een geweldig mooie kaart is dit.
En ja die banner vind ik SUPER!!!!
En heb je heerlijk gewandeld?
Hier was het heel de dag somber geen zon gezien jammer hoor.

Groetjes Jannie

Sofie zei

Amaai, zo mooi! Ik heb eens gekeken hoe het is gemaakt en ga het zeker ook eens uitproberen! Je kleuren komen ook heel mooi uit, en die afronding van de hoeken maakt het af :)

Anoniem zei

Beautiful background stamping and love all the blue!

Lindsey zei

I absolutely LOVE how that sentiment turned out, Wendy! Although you're right, it will be a trick to send it through the mail! Lovely background, too.

Tracey McNeely zei

Really lovely card Wendy. I love your background and colours.

Jessi Fogan zei

I love the colours, and that banner is fabulous, Wendy! It looks like it should 'squish' into the envelope and then pop back up again when taking it out?

José zei

Ja wat gaaf zeg. De banner en achtergrond zijn helemaal te gek! Prachtig.
Ik kom er nu achter dat jij uit mijn volglijst verdwenen bent. Heb nu problemen met blogger maar zodra het weer kan voeg ik je opnieuw toe want ik mis steeds een heleboel!
Groetjes, Jose

Judith zei

Hallo Wendy,
Het is zo leuk en knap dat jij de technieken van PTI direct toepast. Deze kaart is weer helemaal top! Mooie achtergrond en die banner is een super idee! Het is je heel goed gelukt, erg mooi geheel zo!

Gisteren ben ik met de jongens een uurtje op de schaatsbaan geweest. Zij hebben lekker geschaatst, ik stond helaas binnen de kortste keer verkleumd heen-en-weer te wiebelen )-: Het weer is prachtig, maar die kou... ik heb liever 24 graden plus, hihi
Jullie lekker gewandeld?
Hartelijke groet,
Judith

Marjan zei

Mooi zeg! leuk idee om die banner zo te maken! Mooie kleurtjes en de twee knoopjes maken het helemaal af. Hoop dat het goed overkomt!

Groetjes, Marjan

Savannah O'Gwynn zei

OHHH! GORGEOUS anniversary card! Happy anniversary to your parents--LOVE that banner! FUN!

farmhouse-story zei

love this sweet card, wendy! i have to order the rosie posie set--its too cute!

PetraPostma zei

Leuke kaart. Erg apart die banner! Mooi! Ziet er niet zo ingewikkeld uit, maar dat is natuurlijk al een kunst op zich. Iets er uit laten zien als simpel, dan beheers je het meestal pas goed! Groetjes Petra Postma

Kary zei

This is SO sweet, Wendy!! Love the buttons & the twine & the gorgeous colours! ;)

Emily Leiphart zei

I love that folded banner and the way you stamped on the backside, too. Stunning colour choices, Wendy!