zaterdag 18 december 2010

Happy Holidays Tree


Hello everyone!
We are back in the snow all together and quite a lot of snow actually! Well, a nice time to make the few final christmas cards and to write some. I saw this idea of a christmas tree of little leftover pieces of paper and I thought that was a very nice idea, so here's my christmas tree card. The text is of a sheet of stickers that I received from an American blogfriend. And with my new Crealies embosfolder in the background, that I got from Marit on the Kreadoe. I have been really, really lucky in winning giveaways the past time, it's so amazing!! A few prizes are still on the way, but a few have arrived and that's so incredible!! I love receiving new stamps and I can't wait to go and play with all these lovely new stamping goodies! I hope you are enjoying the weekend and that you're not snowed in and see you soon!
Love, Wendy
===
Hallo allemaal!
We zitten weer in de sneeuw met z'n allen en behoorlijk wat ook nog! Nou ja, een mooie tijd om de nog de paar laatste kerstkaarten te gaan maken en schrijven. Ik zag het idee van een kerstboom van restjes papier op een blog en ik vond dat wel een super leuk idee, dus bij deze mijn kerstboom kaart. De tekst is van een velletje stickers dat ik van een Amerikaanse blogvriendin heb gekregen. En met m'n nieuwe Crealies embosmal op de achtergrond, deze van Marit gekregen op de Kreadoe. Ik ben de laatste tijd echt super gelukkig geweest met prijsjes winnen, echt fantastisch! Er zijn er nog wat naar me onderweg, maar ook al een paar in huis en dat is zo ontzettend leuk. Ik heb ontzettend veel zin om weer met al m'n nieuwe stempels aan de slag te gaan. Hopelijk genieten jullie van het weekend en dat jullie niet ingesneeuwd zijn en tot snel weer!
Liefs, Wendy

16 opmerkingen:

Astrid zei

Wauw Wendy, wat een prachtige kaart. Heel mooi.
Groetjes Astrid

judith_wolswijk zei

Hoi Wendy, wat een leuk kaartje. Een super geinig idee. Leuk dat je het wil delen met je blogvolgers! Ik ga morgen zo'n kaartje maken!

Groetjes, Judith

María Castillo zei

Lovely tree and colors, love this idea! Congrats for uour prizes! Have a wonderful weekend!! María

Scrapcollectr zei

What a great use of scraps....kinda gives one other ideas like this....hmmm... It came out so pretty, nice embossing folder...
Good to hear from u...it's been awhile! I'll check in more often, too!
Happy Holidays (no snow here yet!)
*smile*

Annemarie en Merit zei

Hoi Wendy , wat een gaaf kaartje heel leuk gedaan met al die strookjes, de kleuren zijn ook heel mooi. Vanmorgen lag hier ook weer een heleboel sneeuw er is vannacht weer heel wat bij gevallen ziet er prachtig uit!!

Maris zei

wat mooiiiii echt een geweldige kaart xx

M@rjan zei

Prachtkaart Wendy! En jij hoeft je niet te vervelen, als ik het zo lees... leuk hoor!

Groetjes, Marjan

Sonja zei

Wat een geweldige boom ! En ik ga toch nog van blauw houden (verborgen gevoelens die nu pas opborrelen ;o)

groetjes,
Sonja

Joy zei

wonderful punch and еоу idea of the fir tree

Marion E. zei

Wat heerlijk dat jij ook al zo in de prijzen valt! Super gevoel hé! En wat een leuke kaart met die restjes papier zo! Echt super hoor!
Lieve groetjes
Marion

Hetty zei

Wat een mooi kaartje Wendy en had je
de afdrukjes nog ontvangen

gr htty

Wendy Kamp zei

Hey Wendy!

Wat super dat je zo in de prijzen valt de laatste tijd, is toch weer mooi meegenomen! Ik vind je kaart heel mooi, echt een leuk idee om met die restjes een boom te maken.

Liefs,
Wendy

Jannie zei

Hoi wendy,wat een super gaaf kaartje is dit.
Heel leuk deze papieren kerstboom.
Zo kom je van je restjes af.haha
En wat een sneeuw hé het is echt winter,maar nu is er wel weer genoeg gevallen vind je ook niet ik ga graag van A naar B zonder te glijden.
Fijne week en groetjes Jannie.

Margo zei

Wat een leuk kaartje !
Leuk idee zo met die boom !
Groetjes
Margo

Yolanda zei

Hoi Wendy,
Wat een leuk idee! En je komt zo mooi van al die restjes papier af, moet ik volgend jaar maar gaan doen. Scheelt enorm in de papierbak, haha.
Ik ben een zonliefhebber, dus deze sneeuw is niet welkom en er komt nog meer hebben ze voorspeld, bbbrrrr. Ik ben in het verkeerde land geboren.....
Liefs en alvast hele fijne feestdagen en een creatief 2011!
Yolanda

Margriet zei

Wat een mooie kaart!