donderdag 17 februari 2011

Hip Hip Hooray!


Hi everyone!
Hope you are all enjoying the week. To me, it's okay, but I have some tough projects at work and just after the vacation, this takes quite some energy... but we're managing and that's life, right?! This card was made for Roan, the son of my friend Marit, who turned 3 years old this Sunday. I loved this cute hippo image and thought it was fun to use it on the card, with my new Papertrey Ink dies. He loves animals, so I wanted
also to use the owl paper. I think it turned out fun, but maybe a bit too busy... what do you think? Well, hope Roan liked it, that's the most important thing! Wishing you a lovely day!
Hugs, Wendy

===

Hallo allemaal!
Ik hoop dat jullie lekker van de week aan het genieten zijn. Die van mij gaat wel, maar ik heb wel wat lastige projecten op het werk en zo net na de vakantie, kost dat wel aardig wat energie... maar we redden het wel en tja, that's life.. to
ch?! Deze kaart heb ik gemaakt voor Roan, het zoontje van m'n vriendin Marit, hij werd 3 jaar afgelopen zondag. Ik vind deze vrolijke hippo zo ontzettend leuk en wou deze graag gebruiken voor de kaart, samen met m'n nieuwe Papertrey Ink stansjes.
Hij is gek op dieren, dus ik wou ook graag het uilen-papier gebruiken. Ik denk dat hij wel vrolijk is geworden, maar misschien een beetje te druk... wat vinden jullie? Ik hoop in elk geval dat Roan hem leuk vond, want dat is het allerbelangrijkste! Fijne dag vandaag!
Liefs, Wendy

P.S. Ik schrijf m'n berichtjes nu altijd in Nederlands en Engels. Zouden jullie het vervelend vinden als ik dit alleen nog in het Engels zou doen? Eerlijk zeggen, hoor!

26 opmerkingen:

Petra zei

lieve schat...het is jou blog dus als jij in het engels wilt schrijven dan moet je dat doen maar das mijn bescheiden mening.

Wat een ontzettend leuke stempel heb je gebruikt, moest er lichtelijk om lachen en je hebt er weer een leuk kaartje mee gemaakt..zal de kleine blij mee zijn...Liefs Peet

Squirrel x zei

I think it is great Wendy - the hippo is so cute and the owls are fab. Not too busy at all, but then 3 year olds like so many different things to us! I think he will love it. Hugs, Sxx

Jannie zei

Hoi Wendy,
Hoi Wendy

Wat een super gave kaart is dit.
Echt heel vrolijk en je weet ik hou wel van drukke kaarten.
Maar ik hou ook van jouw ander stijl kaarten.
Ieder zijn eigen stijl en eigen smaak, zou anders maar saai worden hé als we allemaal het zelfde zouden maken.

En ja ik zou het het niet leuk vinden als je alleen in het Engels ging schrijven,
deze vrouw is geen 20 meer hoor hahahah
En tenslotte Nederlands is wel onze taal hé.
Maar ik heb een goed vertaal programma hoor dus als je in het Engels gaat schrijven kan ik je toch nog wel volgen.
Ik wil je leuke en gezellige verhaaltjes niet missen.

Groetjes en een fijne dag Jannie.

Marijke zei

Wat een leuke kaart, als je hier niet happy van wordt?? Als jij in het engels wilt schrijven moet je dat zelf weten. Het zal voor mensen die niet goed in buitenlandse talen zijn moeilijk worden te lezen en niet iedereen heeft een vertaalprogramma. Misschien zullen er mensen afhaken?? It's your blog.
Groetjes Marijke

Wendy Kamp zei

Nou ik vind de kaart echt niet te druk hoor, hij is juist heel erg leuk geworden. Ik hou zelf wel van wat drukkere kaarten. Het is een heel vrolijk en schattig kaartje geworden!

Voor mij zou het geen probleem als je je blog in het Engels zou doen maar ik denk dat er ook wel mensen zijn die de Engelse taal niet zo goed beheersen. Vooral je volgers die een paar jaartjes ouder zijn denk ik. Het zou jammer zijn als zij jouw leuke teksten dan niet meer kunnen lezen.

Liefs,
Wendy

Andrea zei

Hoi Wendy,
ik vind je kaart hartstikke leuk en die tekst is natuurlijk een vond
hip hip hippo
dan over het engels, persoonlijk heb ik er geen probleem mee maar er zijn natuurlijk altijd mensen die geen of weinig engels kunnen en dan is het jammer dat die je verhaaltjes niet meer kunnen lezen
groejtes andrea

Annemarie en Merit zei

Wat een super vrolijk kaart en niks te druk precies goed.

groetjes Annemarie en Merit

Bianca Kalksma zei

Ik vind het kaartje helemaal niet te druk! Juist een super vrolijk en fleurig kaartje!
Tsja, mijn Engels is niet heel denderend maar het gaat vooral om het kijken naar de foto. Ik zou de Nederlandse taal wel missen, maar het is jouw blog en plaatjes kijken lukt altijd en als ik iets niet snap kan ik het ook altijd nog vragen:)
Fijne dag en succes met de lastige projecten op je werk!

fluwelenvoetjes zei

Heel erg leuke kaart! Helemaal niet druk, precies goed zo hoor ;)
Wat het engels betreft dat je moet lekker helemaal zelf weten, het is tenslotte jouw blog :)
groetjes, Anita

Judith zei

Hallo Wendy,
Ik ben enthousiast over je kaartje. Zo vrolijk en schattig! Wat vond Roan hiervan (en zijn moeder ;)? Ik zag dat hij een super gave taart heeft mogen eten, knap van Marit, vind ik.
Naar aanleiding van jouw tip heb ik de website van Papertrey Ink gekeken. Oww, daar wordt ik wel een klein beetje heel errug hebberig van...(schaaaam) Geweldig, dat ze hun producten zo op elkaar afstemmen. Koop je alles via Internet of ken je een hobbywinkel die dit merk vertegenwoordigt?
Nog even over je kaartje: de hippo is enig en het uilenpapier vind ik so cute.
Succes met je beslissing over wel/niet alleen Engelse tekst, ik kan me voorstellen dat het voor sommigen lastig wordt.
In ieder geval wens ik je sterkte voor op je werk en hopelijk kun je het weekend genieten van je vrije dagen met een vrolijk zonnetje.
groetjes Judith

Sandra zei

Super kaartje, Wendy. En wat mij betreft kun je gewoon in het engels doorgaan hoor.
PTI tag is super en het nijlpaardje is super cute! Om nog even antwoord op je vraag te geven. Ik heb 1 x meegedaan bij a passion for PTI. Ik volg het blog wel. Moet het toch maar eens meer gaan doen. Enne, doe rustig aan he, op je werk.

Groetjes,
Sandra

Anne zei

Great boy birthday card! I love the hippo image you colored. It's not too busy at all! I think your friend's son will love it:)

craftymum zei

Hi Wendy
wonderful card. Love the cute hippo!
hugs Sarah x

Marit zei

Hoi Wendy!

Roan was erg blij met je kaartje: "Kijk uiltjes! En een nijlpaard!". Ik vind de kaart persoonlijk niet druk trouwens.

En over je blogtaal, ik vind het erg leuk dat je het ook in het Nederlands schrijft, hoewel ik het Engels ook begrijp scroll ik toch altijd door naar de Nederlandse tekst!

See you saturday!
Liefs,
Marit

scraplouise zei

Wat een enig kaartje Wendy, ik denk dat mijn kleinzoon van bijna 3 hem helemaal geweldig zal vinden. Leuk papier heb je gebruikt en dat Nijlpaardje ziet er erg lief uit!.

Vindt het toch leuker als je gewoon in het Nederlands blijft schrijven, voor mij is Engels geen probleem hoor.

gr.Louise

PetraPostma zei

Hoi Wendy, volgens mij kan een kinderkaartje niet druk genoeg zijn. Kinderen houden er van als er veel te zien is. En die hippo-stempel is geweldig! Mijn engels is niet fantastisch. Maar kan het in grote lijnen wel volgen, dus het is geen ramp als je in het engels zou schrijven. Toch scroll ook ik altijd naar de nederlandse tekst... Lastige keuze lijkt me! Groetjes Petra Postma

M@rjan zei

Kinderkaartjes zijn, zoals de vorige dames al zeggen vaak druk. Ik vind het dus niet TE druk. En het is wel een echte kinderkaart geworden!
Mooie kleurtjes en afbeedlingen die aanspreken.

Engels is voor mij geen probleem, maar voor andere mensen wel.Ik stel nu ook alles in twee talen op omdat ik zie dat er veel Amerikanen kijken op mijn blog. Het scheelt wel tijd om het in één taal te doen en dan zou ik persoonlijk kiezen voor de taal van je meeste volgers. Maar dat is helemaal jouw keus. Succes daarmee.

Groetjes, Marjan

martina's kaartjes zei

Hoi Wendy !
je berichtjes alleen Engels,... ik heb een 'translator' op mijn blog zo kan iedereen de taal kiezen wat ie wil, dus neen, ik vind het echt niet nodig om in het Engels te lezen. Lekker Nederlands, da's makkelijker vind ik toch nog wel...
Leuke kaart, hoe bestel jij je spulletjes van Papetry Ink ? Kan je me dat doormailen aub, vind het reuze interessant. Prijzen ? Invoerkosten enz. ?
Alvast bedankt,
groetjes, martina
x

Jen Cuthbertson zei

I don't think it is busy at all and think it is adorable! I'm sure Roan will love it too!

miriam zei

wat een leuke en vrolijke kaart wendy

gr miriam

Emily Leiphart zei

This is adorable, Wendy, and I think Roan will love it! The hippo is so fun and I love the owl paper. I love the font on the sentiment, too!

regina zei

hoi

wat een leuke vrolijke kaart!

erg leuk gemaakt!

gr regina

Hetty zei

Wat een super leuk kaartje

gr hetty

Marie-claire zei

Ik vind het een Super gaaf kaartje!
Zo'n gave dingen hebben ze bij papertrey Ink, was dit jou eerste bestelling en gaat dit goed?
Tja, en nu over je berichten in Nederlands of Engels! Ik durf het bijna niet te zeggen, Ik ben geen held in Engels, lezen gaat redelijk maar schrijven Pff en dat terwijl mijn Vader
Engels is!!! Ik ben met familie bezoek altijd te verlegen geweest om het te spreken en nu, nu heb ik spijt : (
Maar ja, succes met je beslissing!

Groetjes Marie-Claire

Riet zei

Wat een prachtige kaart Wendy,super dat papier.

Liefs Riet.

Wendy Ramlakhan zei

Oh Wendy, this is just TOO CUTE!!! Love that little hippo and sentiment.