woensdag 23 maart 2011

Just saying hello!

Hello and good morning!
Today I have a Hero Arts card to share with you, one I made for Sandra, a lady in Canada, for the Card Chain Challenge of Deborah. I will also receive a card from somewhere in the world, curious what that will be! It was so much fun to make this card! I had the idea of stamping these antique engravings in brown of kraft in mind for quite a while. Love the combination of the bright turquoise with the kraft, so when I had these ideas, the rest was easy, hi hi. But getting there took me quite a while... I do more and more think of the card idea in my mind, until I finished it, in my mind and sketch, and then I go and make it. Maybe that's because I spend more time anywhere else, than behind my crafting desk and this way I can just start producing! ;-) Do you also do this? Do you make a sketch? Would love to know about your process in making a card. And hope you like this one!
Hugs, Wendy
Hallo en goedemorgen!
Vandaag heb ik een kaart met Hero Arts te laten zien, die ik heb gemaakt voor Sandra, een dame uit Canada, voor de Card Chain Challenge van Deborah. Ik krijg ook een kaart van ergens uit de wereld, erg nieuwsgierig wat dat zal zijn! Het was zo leuk om deze kaart te maken! Ik had al een tijdje het idee om de Antique Engravings in bruin op kraft te stempelen en ik vind de combinatie van helder turquoise en kraft zo mooi, dus toen ik deze ideeën had, was de rest een makkie, hi hi. Maar tot daar komen duurde wel even, hoor... Meer en meer bedenk ik de kaart eerst helemaal in m'n hoofd en op een schets en dan pas ga ik aan de slag. Misschien is dat omdat ik meer tijd niet dan wel achter m'n knutsebureautje zit en op deze manier kan ik gewoon gelijk beginnen met maken. Doe jij dit ook? Maak je een schets? Ik zou graag meer horen over jullie proces van kaarten maken. En ik hoop natuurlijk dat je deze leuk vindt!
Liefs, Wendy

32 opmerkingen:

patricia zei

hoi wendy
wat is het een leuke kaart geworden
wat een leuk idee
groetjes patricia

regina zei

hoi wendy

wat een super leuk kaartje!!

leuk met die vlinderstempels!

gr regina

scraplouise zei

Goedemorgen Wendy,

Waauw hij is geweldig hou wel van dit soorten kaarten, meestal heb ik wel iets mijn hoofd maar het pakt altijd anders uit hihihi maar ik denk dat wel herkenbaar is.

Fijne dag,

Louise

C@ro zei

Wat een gaaf kaartje Wendy!
Ik vind die vierkante raampjes een erg leuk idee.

groetjes van Caro

Gemma zei

Wow wat een gaaf kaartje Wendy, ik vind die stempels ook geweldig en leuk zo achter die venstertjes, ik bedenk de kaarten meestal in mijn hoofd en ga dan beginnen, vaak komt er iets heel anders uit als ik bedacht had! Groetjes Gemma

M@rjan zei

Ik vind hem geweldig mooi, wat je zegt : deze kleurcombinatie is prachtig en de vensters met de stempel erachter geven een mooi effect!
Ik maak meestal of een schets of bedenk iets in mijn hoofd, pak papier en dan kan er ineens van alles veranderen. Soms verloopt het maken van een kaart vlot en soms doe ik er uren over. Ben ook wel perfectionistisch, dat kan soms lastig zijn.
Groetjes, Marjan

Joy_L zei

Hi Wendy!
So lovely card! I love this colour combination much and stamps you used!
Hugs, Joy

Marijke zei

Hai Wendy,
al een poosje niet op je blog geweest, maar wat een leuke kaartjes heb je de laatste tijd gemaakt. Deze kleurencombinatie vind ik ook erg mooi, maar als ik deze combi wil doen komt er altijd iets anders uit?? Ik bedenk van te voren voor wie/wat de kaart moet worden en daar maak ik hem vaak op. Voor challenges bedenk ik,van te voren de kleuren maar verder komt het spontaan opzetten.
Groetjes Marijke.

Astrid zei

Prachtig kaartje Wendy, schitterend,
Groetjes Astrid

Marie-claire zei

Een hele mooi kaart, Wendy! Wat leuk dat jij nu
ook een kaart krijgt en je weet niet van wie
en waar die vandaan komt, ik ben benieuwd!
Ik ga pas een kaart maken als ik een idee in m'n hoofd heb, en dat is nu al lang geleden, vandaag toch eens proberen of er wat uit komt ; )

Groetjes Marie-claire

Anoniem zei

now this is very interesting. I love the brown on kraft images paired with the blue. what a great combo!

{Lynn - that's me!} zei

This is such a fun idea and whoever receives your card will be overjoyed with it. Love your windows and the images peeking through. Very creative, Wendy!

fluwelenvoetjes zei

Het is een leuk kaartje geworden! Je hebt zo een eigen herkenbare stijl, leuk vind ik dat :D
groetjes, Anita

Marit zei

Lieve Wendy,

Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt! Dat bruin is erg mooi op kraft zeg, en dan in combinatie met turquoise, helemaal goed!
Knap hoe je eerst een schets maakt en dan de kaart. Ik ga meestal gewoon achter m'n bureau zitten, pak m'n stempelmap en snuffel wat door m'n papiertjes, en dan begin ik. Schetsen is voor mij wellicht ook wel een idee, want ik denk dat het veel (kostbare) tijd scheelt....en knutseltijd is al zo schaars hihi.

Tot vanavond, liefs,
Marit

martina's kaartjes zei

Deze is gewoonweg SUPPPPPPERRRRRRR !!!!! Heel mooi gemaakt ! leuk idee, misschien 'pik' ik dat wel een beetje van je ? =) mooi hoor,
groetjes, martina
x

Emily Leiphart zei

Oh my, Wendy, WOW!!! Where do I even begin with this card? It's so wonderful in many ways! I love the colours, the layers, the windows, the subtlety of the feather and the buttons. You packed so much goodness into this beautiful card! I love it!!

Lins zei

Hoi Wendy,

't is een heel mooi kaartje, de kleuren passen echt goed bijeen en ik vind die veer ook zo mooi.
Ik kleur eerst mijn stempel in die ik in gedachte had en begin dan 'on the fly' met mijn kaartje. Wat komt, dat komt ;-)

Vele groetjes,

Lins x

Petra Tillmann zei

Leuke kaart, Wendy!

Ik maak nooit een schets van tevoren. Ik pak een stempel of plaatje dat ik wil gebruiken en tijdens het maken komen vanzelf de ideeën boven borrelen.

Groetjes, Petra

Jannie zei

Hoi Wendy een super gaaf kaartje heb je weer gemaakt.En wat een mooie kleuren combinatie heb je gebruikt echt schitterend!!!
Ik zoek altijd een leuke sketch uit of op internet of iets van me zelf en daar ga ik mee aan de slag.Het wordt altijd anders als dan ik voor me heb staan op mijn scherm.

Groetjes en een fijne avond Jannie.

Jen Cuthbertson zei

I love this card, Wendy!! Love the kraft with the deep turquoise and the windows are amazing! Gorgeous!!

Riet zei

Wat een prachtige kaart Wendy.

Liefs Riet.

Mona L. Pendleton zei

Very pretty card Wendy! Love the windows and the pretty birds!

Bianca Kalksma zei

Wij hebben inmiddels een kookwekker in de douche gehangen omdat ik te lang onder de douche bleef staan, vooral in het weekend omdat ik daar vaak de kaartjes bedenk:) Ik bedenk van te voren ook vaak een kaartje, wat ik er allemaal op zou willen doen en met welke materialen. Maar soms begin ik ook gewoon aan de hand van een challenge. Dit is echt een mooi hero-arts kaartje geworden!

miriam zei

mooi apart kaartje zo met die vakken Leuk gedaan

gr mriiam

Yvonne van Bruggen zei

Wauw, een superleuk kaartje Wendy!!
Groetjes, Yvonne

Pauline zei

Beautiful, those rounded square windows look amazing!

PetraPostma zei

Hoi Wendy, wilde gister al een berichtje achterlaten maar toen was het schermpje kwijt! Erg leuk deze kaart met dat venstertje. Heerlijke kleur en die stempels komen zo goed tot hun recht! Groetjes Petra Postma

Inge zei

Geweldige kaart, maar dat kan ik hier gewoon blijven herhalen! Ik blijf jouw kleurencombinaties mooi vinden.
Wat leuk, je vraag en ook alle reacties! Ik denk eigenlijk altijd aan de volgende kaart die ik wil gaan maken, dat is, als ik het zo opschrijf best heftig ;) Als ik sta te strijken, de vaatwasser leeghaal, bijna in slaap val, kook, tijdens een saaie vergadering. Meestal blijft het idee wel in mijn hoofd hangen, soms schrijf ik het op. Ik ga meestal niet uit van een schets, ik verander en schuif net zo lang door tot het me bevalt. Soms is het meteen goed, soms is het een zware bevalling ;)

Christa zei

ziet er super uit wendy , mooi hoor groetjes christa

jolande zei

Je brengt me wederom op een idee....Wat leuk gedaan met die raampjes.

Groetjes Jolande

lynn zei

this card is just SO lovely! and i wanted to tell you, i love your blog header:)

Savannah O'Gwynn zei

OHHH! I just love that blue frame! LOVE LOVE LOVE this gorgeous card--you are blowing me away! LOVE:)