woensdag 13 april 2011

Bookmark Hurray!

Good morning! Hope you are enjoying the week! I am, though I'm having some starting problems in the morning... ;-) Today I have this bookmark to share with you. I really liked the sketch from the Waltzing Mouse Sketch Challenge WMSC42 this time, but I didn't want to make a card, but made this bookmark. The sketch had a tall shape which was perfect for this, I thought. What do you think? These circles are originally meant for making trees, but I love them as shapes as well! I wanted to make it colorful and happy! Did it work? The book I'm reading is about the history of the Netherlands, written by Geert Mak and others. What are you reading? I'm curious! Wishing you a lovely day!
Hugs, Wendy
Goedemorgen! Ik hoop dat jullie van de week aan het genieten zijn! Ik wel, hoewel ik wel 's morgens wat last heb van opstart problemen... ;-) Vandaag heb ik deze boekenlegger voor je. Ik vond de schets van de Waltzing Mouse Sketch Challenge WMSC42 erg leuk, maar ik wou eigenlijk geen kaart maken, maar deze boekenlegger. De schets had een heel langwerpige vorm en die vond ik perfect hiervoor. Wat vind je? Deze cirkels zijn oorspronkelijk voor het maken van boompjes, maar ik vind ze als vormen ook super! Ik wou het kleurrijk en vrolijk maken! Is het gelukt? Het boek dat ik aan het lezen ben is Verleden van Nederland, van Geert Mak en anderen. Wat ben jij aan het lezen? Ik ben benieuwd! Ik wens je een heerlijke dag!
Liefs, Wendy

26 opmerkingen:

fluwelenvoetjes zei

Wat een prachtige boekenlegger! Zo vrolijk met al die kleurtjes :)
Ik lees ontzettend veel, zeker nu ik aan het huis gekluisterd ben :(. Ik werk ook in de bibliotheek dus ik zie al nieuwe boeken voorbij komen. Ik heb net "Zomerhuis met zwembad" uit van Herman Koch. Wat een goed boek was dat, een echte aanrader ;)
groetjes, Anita

Maris zei

leuk gemaakt weer Wendy,en lezen helaas is niet echt aan mij besteed, vroeger las ik alles van Virginia Andrews, bloemen op zolder, bloemen in de wind,maar nu niks ben helemaal op de kaartjes gericht xx

Marit zei

Hoi Wendy,

Wat een gave boekenlegger! Erg leuk die kleurtjes en de boompjes doen het goed als vorm!

Op dit moment lees ik "Bramenwijn"van Joanne Harris, ik moet er even inkomen en ik vind het zeker niet zo mooi als "Chocolat" of "Rode Schoenen" maar absoluut de moeite waard! Ik heb me net in de boekwinkel erg moeten bedwingen om niet de nieuwe Sante Montefiore te kopen hihi.

Fijne dag!
Liefs,
Marit

Astrid zei

Erg leuke boekenlegger Wendy, de kleuren zijn ook erg leuk.
Groetjes Astrid

Gemma zei

Gave boekenlegger Wendy, ik ben een enorme lezer, lees eigenlijk ieder dag wel, momenteel Rozen, een moderne versie van Gejaagd door de wind, ik ben gek op romatische verhalen! Groetjes Gemma

Kelly S. zei

Well look how you incorporated the sketch, how cool! Love the way you stamped those dots, I just LOVE that image from Teeny Trees!

lynn zei

wonderful idea for the tree stamp--so clever! does a cards magazine count as reading?:)

Riet zei

Wat een mooie boekenlegger Wendy.

Liefs Riet.

Sylvia zei

Ziet er weer mooi uit! Je kaart van Maastricht is ook erg leuk zo met de fietsen. Nog bedankt voor de link van de stempels :-)
Wat het lezen betreft...momenteel lees ik eigenlijk geen boeken, behalve op vakantie. Gun mezelf de tijd niet.
Groetjes Sylvia

Marie-claire zei

Wauw, die is leuk! Mooie kleuren,
Ik ben op klaarlichte dag aan het lezen, pas begonnen hoor!

Groetjes Marie-Claire

Petra Tillmann zei

Hoi Wendy, mooie boekenlegger en nog handig ook toch!

Ik heb net "de kathedraal van de zee" van Ildefonso Falcones gelezen.... Een aanrader!

Groetjes, Petra

Jannie zei

Een schitterende boekenlegger Wendy,leuk zo met al die kleurtjes.
En wat lezen jullie allemaal veel,weet je wat ik lees de Donald Duck.

Groetjes Jannie.

Jen Cuthbertson zei

What a clever take on the challenge, Wendy! I love this bookmark - it is so cheery! Thanks for joining us at Waltzingmouse this week!! :)

Stella zei

Wat een briljant idee om die stempels op deze manier te gebruiken;dat vind ik zó knap. Ik blijf graag op het bekende pad (of comfort zone ; het is maar net hoe het noemt haha)
Vind hem super; prachtig met die tinten. Ik hoop dat je wint; je verdient het!

ben zelf bezig met de laatste bundel van Youp van 't Hek: "Ware Woorden". Ieder jaar verschijnt er een bundel vsn columns die in de NRC hebben gestaan en ik vind het altijd weer leuk. Je moet van zijn - soms vlijmscherpe - humor en kritisch oog houden en ja...daar hou ik wel van. Val af en toe bijna uit de bank van het lachen. Een aanrader; ook fijn voordat je gaat liggen tukken hihi!
Fijne avond!
Groetjes,
Stella

p.s. ben helemaal in de wolken van je mail; zo lief en attent!
X

PetraPostma zei

Hoi Wendy, leuk die boekenlegger! Inderdaad lekker vrolijk! Ik lees momenteel weer de 'nieuwste' (voor mij dan, hij is al van eind 2010) van Patricia Cornwell. Die boeken vind ik fantastisch! En heb net van de week weer de halve boekenvoordeel leeg gekocht, dus voorlopig heb ik nog wel wat te doen! Groetjes Petra Postma

~Tammy~ zei

This is very clever! Thinking outside the box....

Inge zei

Mooie strakke en vrolijke boekenlegger! Leuk om alle reacties te lezen wat iedereen aan het lezen is. Ik zit zelf nu erg in China, qua lezen dan;) Ik lees nu Wilde Zwanen en ben er erg van onder de indruk. Begrijp ik het nu goed dat je voor je werk iets met boeken doet? Lijkt me heerlijk...!

Wendy Ramlakhan zei

Fantastic bookmark Wendy!! Love those modern dotty circles!!

Mona L. Pendleton zei

Cute bookmark Wendy! Love the rainbow of colors! Thanks for playing along with the WMSC :)

Julia Aston zei

Love your bookmark idea Wendy! the circle's look great! thanks for playing with the WMS sketch again this week!

Anoniem zei

:D, Hallo Wendy, ik kom bij al mijn volgers nog eens even een kijkje nemen. Heel mooi is deze boekenlegger, kleuren volgen elkaar mooi op. Ik ben het boek : Prozac is mijn paracetamol van Charlie Bee aan het lezen. Mijn dochter zei dat ik het eens moest lezen. Het leest wel gemakkelijk. Succes verder met je blog.
Liefs
Christa

María Castillo zei

Hi Wendy!! Love your bookmark idea, I´m a literature teacher so I love reading! Now I´m reading a couple of books, one is from the mexican writer Elena Poniatowska !! Hugs for you!!

Chris Olsen, Glowbug zei

What a fun bookmark Wendy!! Love all the colors!!!

Anoniem zei

So so cute! Awesome! :)

Emily Leiphart zei

This is beautiful, Wendy! I love the circles in all those pretty colours. Makes me want to go read. Heehee. :D

Marit zei

Hoi Wendy,

Ik kom toch nog even terug op mijn reactie! Ik heb Bramenwijn gisteren uitgelezen en het is toch wel een aanrader! Zal hem voor je klaarleggen!

Liefs,
Marit