vrijdag 23 september 2011

First class birthday mail


Hello! I have a question for you. Do you still send snailmails to people? I do! I have some penfriends, with whom I write handwritten letters and I love it! It's so special to receive an envelope in your mailbox with a letter that someone wrote for you. Don't get me wrong, I love emails as well, but a paper letter is so special! And what I also always love about that, is the stamps! They are sometimes true pieces of art! I keep them all and give them to my grandfather and he makes albums with them and he loves to do that, so that's just amazing! This card is dedicated to stamps! Love this set!! The card is inspired by Dawn. Curious what you think of it and curious of you still send a lot of snailmails! Wishing you a wonderful weekend ahead!
Hugs, Wendy


Hallo! Ik heb een vraag voor je. Stuur je nog wel eens papieren post naar mensen? Ik wel! Ik heb een aantal penvriendinnen met wie ik handgeschreven brieven schrijf en dat is echt super! Het is zo bijzonder om een brief in je brievenbus te vinden waar iemand echt voor is gaan zitten om die naar je te schrijven. Ik vind emails ook helemaal super, maar een papieren brief is zo speciaal! En wat daar ook vaak leuk aan is, zijn de postzegels! Soms echte kunstwerkjes! Ik bewaar ze allemaal en geef ze aan m'n opa die ze afweekt en in een album doet, dat vindt hij heerlijk en dat is zo super! Deze kaart is gewijd aan stempels! Ik vind deze set echt super! De kaart is geïnspireerd door Dawn. Ben benieuwd wat je er van vindt en ook of je nog vaak echt post verstuurd! Ik wens je alvast een geweldig weekend!
Liefs, Wendy

20 opmerkingen:

fluwelenvoetjes zei

Ontzettend mooi en leuk kaartje Wendy! De postzegels zien er echt uit en je hebt mooie kleurtjes gebruikt :)
Wat betreft post, ik heb 2 penvriendinnen gehad maar na verloop van jaren is het een beetje weggesleten. Met 1 mail ik nog wel zo af en toe.
groetjes, Anita

José zei

Ja, zo heel nu en dan stuur ik een brief, maar heeeel zelden hoor want ik heb een hekel aan schrijven. Ik type veel liever! Maar het krijgen van een brief waar moeite voor is gedaan is idd erg leuk en bijzonder.
Je kaart is enig met al die postzegels. Onwijs leuke stempelset!
Liefs, Jose

Riet zei

Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt Wendy.

Liefs Riet.

Wendy Kamp zei

He Wendy!

Nee brieven schrijf ik eigenlijk niet meer met de hand. Wel stuur ik heel vaak kaarten (komt goed uit met onze hobby). En je hebt gelijk dat papieren post toch wel wat meer heeft hoor.
Je kaart is prachtig! Mooi zo de rij postzegels en de poststempel vind ik ook super!

fijn weekend!!

Liefs,
Wendy

Marit zei

Ha Wen,

Wat is deze kaart leuk met al die postzegels! En mooi vrolijke kleurtjes.... Ik ben niet zo'n briefschrijfster, maar kaartjes stuur ik zat, en ze krijgen vind ik ook super!

Liefs,
Marit

miriam zei

nee eigleijk nooit meer vroeger had ik wel ene penvriendin.
Zijn dit echte postzegels of zijn dat stempels?
Mooie kaart weer
gr miriam

Astrid zei

Nou ik wel hoor Wendy ik stuur ook brieven en gewone post naar mensen.
Dat is toch veel leuker.
En je kaart is weer een snoepie.
Groetjes Astrid

Margo zei

Hoi Wendy,
voor een heuse brief heb ik jammer genoeg niet echt veel tijd, maar kaartjes stuur ik wel !
Ik vind je postzegelstempel helemaal top zeg !
Erg leuk kaartje is het geworden !
Mijn dochters van 7 en 9 hebben wel elk een pennevriendinnetje !
Liefs
Margo

Cornelie zei

Zijn die postzegels ook stempels??? Zoja, dan willik ze ook!!
Erg mooi kaartje!
M'n laatste handgeschreven brief was 1 1/2 jaar geleden naar m'n vriendin die op sterven lag. Van haar kreeg ik naar haar overlijden ook een handgeschreven brief! Dat was heel speciaal en die koester ik!
Verder stuur ik veel kaarten, maar geen brieven eigenlijk. Vroeger wel veel, met m'n nicht schriften vol!!
Jij ook een fijn weekend!
Groetjes Cornelie

Gerdine zei

Prachtige kleuren! Die postzegelset blijft mooi hè? Post versturen doe ik nog steeds lekker ouderwets hoor, maar brieven, nee, daar heb ik het geduld niet meer voor. Gelukkig kun je met een mooie kaart ook heel veel zeggen!

Pauline zei

Beautiful! Love the little stamps, and the pastel shades, such a gorgeous card!

Christine zei

Hallo Wendy,
ik deel je mening want handgeschreven brieven zijn inderdaad nog altijd dat ietsje specialer! Ik schrijf zelf meer kaartjes maar die durf ik dan wel eens vol te schrijven of een mooi gedicht erin doe ik ook regelmatig. Je kaartje vind ik heel goed gevonden en superleuk om te krijgen! Je moet maar eens kijken op mijn blog, ik gebruikte de stempels hoor!
Liefs
Christine

lynn zei

its a shame, but emails have taken over for me, wendy. love the little stamps on this cute card! happy weekend:)

Bianca Kalksma zei

Leuke kaart! Ja, ik stuur nog wel eens papieren post maar ik moet wel eerlijk bekennen dat de papieren brief toch wel erg zeldzaam is geworden, maar soms als ik een kaartje stuur pen ik die zo vol dat het net een brief lijkt :) Fijn weekend!! groetjes van Bianca

k@rin zei

hallo wendy.

Ja, ik krijg ook liever een papieren kaartje, dan een post in mijn email. De papieren post komt voor mij veel persoonlijker over. Vooral als het om een kaartje gaat natuurlijk.
De rekeningen die per papieren post toekomen, vind ik natuurlijk, zoals zo velen, minder leuk.

Uw kaartje is ook weer op en top. Dawn ken ik van de vele filmpjes die ze post hoe je ideeën van kaarten kunt opdoen. Ik vind haar de max.

groetjes karin

Savannah O'Gwynn zei

LOOOOOOVE this! LOVE the little stamps and your color choice! FAB job! Yes--I send snail mail...but it really is snail mail! I'm usually behind a month when sending letters out:) LOL!

Kary zei

Hi Wendy! This card is so sweet!! Love the colours and the postage stamps.
It's a pity I don't get to send snail mails often, but I would love to. I make far too many cards to let them sit around ;)
Take care {hugs}

Anoniem zei

Oh, I really love this wendy. Great colors and the movement is wonderful. Fabulous.

Judith zei

Met de hand schrijf ik helaas haast geen brieven meer. Jammer eigenlijk. Want een brief via de post krijgen is zo leuk, persoonlijk, gezellig...

Jouw kaartje zou hier best op de mat mogen vallen, het hoeft echt geen brief te zijn, hihi. Ik vind de postzegel stempel leuk, vast PTI? Lieve kleurtjes heb je gebruikt. Een mooi geheel!
Groetjes en geniet van de laatste dagen in de US.
Judith

Maris zei

onwijs leuk gedaan zo xx