zondag 5 augustus 2012

Let's celebrate


Hi there! Happy Sunday! How are you? Today I have this card for you that I made for the Paper Smooches SPARKS challenge, with the inspiration photo that you see below. I had this set with the skylines for a while, but hadn't used it yet, and I thought it would suit this challenge. So I cut up the buildings for the panels and then gave it all the colors and the look of the challenge. I only think I'd better had put the sentiments somewhere else... Next time! :-D Thanks for the tips on the sentiment of my previous card. Guess placing the sentiment is not my strongest point, hi hi! Wishing you a lovely day!
Hugs, Wendy
Hallo daar! Fijne zondag! Hoe is het? Vandaag heb ik een kaartje voor je dat ik heb gemaakt voor de Paper Smooches SPARKS Challenge, met als inspiratie de foto die je hier beneden ziet. Ik had deze set met de skylines al even, maar nog niet gebruikt en ik dacht dat hij wel bij deze challenge zou passen. Dus ik heb de gebouwen in blokken gehakt en dan het geheel de kleuren van deze challenge gegeven. Ik had alleen de tekst eigenlijk ergens anders moeten plaatsen, vind ik... Volgende keer! :-D Bedankt voor jullie tips over de tekst van de vorige kaart. Denk dat het plaatsen van teksten niet m'n sterkste punt is, hi hi! Ik wens je een heerlijke dag!
Liefs, Wendy


31 opmerkingen:

Petra zei

wat een leukerdje weer zeg, die huisjes onderaan vind ik echt keileuk...je hebt je best weer gedaan meid..knuffies peet

onecraftymama zei

My goodness Wendy, I love it! The fireworks, the inking at the edges of the panels, everything! As soon as I saw it in my reader I knew it was inspired by the SPARKS photo but you've made it completely your own. Love that :)

Anja (scrappie) zei

Prachtig kaartje Wendy en wat een leuke skyline.

Margot zei

heel gaaf en origineel kaartje! ik vind de tekst erg leuk geplaatst!

Sofie zei

Leuk om het geheel te verdelen, en de randen zijn ook zo mooi bewerkt. De tekst spring misschien niet meteen in het oog, maar dat hoeft ook niet altijd vind ik. Zeer mooie, toch wel aparte, kaart!

Cornelie zei

Heel tof kaartje! Ik zou de tekst ook ergens anders hebben gedaan, maar dat zie je aan Margot, ieder ziet dat wer anders!

Sylvia zei

Ik vind het erg leuk hoe je de skyline gemaakt hebt!Ik zou de tekst ook ergens anders geplaatst hebben, maar dan veranderd soms ook de hele kaart. Fijne zondag nog!
Groetjes Sylvia

k@rin zei

heel mooi weer hoor. knap gedaan

Patrice zei

Hé die mag er zeker wezen...heel leuk bedacht!

Grtjs Patrice

Karin zei

Hoi Wendy, weer een prachtige kaart, voor mij staat de tekst goed, ik vind het leuk zo daar juist tussen, weer eens iets anders!
Groetjes

Lins zei

Ik vind je kaartje echt heel tof, je tekst is in een heel leuk lettertype. Ik vind dat je tekst wel goed staat, wat zou het geven om hem tussen het vuurwerk te zetten bovenaan ipv op het gebouw onderaan? Is maar een ideetje he.

Veel liefs en ik ben altijd zeer vereerd met je bezoekjes!

Lins x

scraplouise zei

Gaaf kaartje heb je gemaakt, ik zou ook de tekst zo ook geplaatst hebben!!.

gr.LOuise

Irene zei

Wat is dit een superrr kaart Wendy, leuk die 3 panelen en zo mooi beinkt en die huizenrij is enig!! De tekst....ik denk op het middelste paneel en het huisje blank laten.

Liefs en dank voor je altijd leuke reacties!!!
Irene

Christine zei

Wat een leuk idee! En de drie paneeltjes doen het hier zeer goed bij!
Liefs
Christine

Lindsey zei

This is lovely! I knew right away it had to be for the Paper Smooches challenge. Beautiful!

Inge zei

Je tekst is prima zo Wendy!! Ook op je vorige kaartje vind ik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij jouw kaartjes nooit denk 'dat zou ik anders gedaan hebben'!

Mona L. Pendleton zei

Super cute Wendy! Love the little city and hot air balloons!

Lyndal zei

GORGEOUS card Wendy - Love the skyline :)

M@rjan zei

Wat een mooi drieluik! Gaaf kaartje, Wendy. De tekst is leuk zo, meningen verschillen. Zo gaat de aandacht echt naar de skyline en de twee luchtballonnen.

Yvonne van Bruggen zei

Heel leuk kaartje Wendy! Heel origineel en mooi uitgewerkt!
Groetjes, Yvonne

ScrappyDoo zei

Heel erg leuk exemplaar weer. De tekst was me in eerste instantie idd niet opgevallen. Maar toch vind ik het niet een heel verkeerde plek.

Riet zei

Ohhh wowww Wendy,Wat is dit een prachtige kaart.
Mooi die kleuren zeg.

Liefs Riet.

Savannah O'Gwynn zei

LOOOOOOOOVE this, Wendy! I LOVE the city at the bottom and cut into trios!! FUN distressing and stamping on kraft!! YOU ROCK:) THANKS for playing along and joining in the fun with the Paper Smooches SPARKS challenge!

Jen Cuthbertson zei

This is soooo cute, Wendy! I love the colors and those fireworks above the skyline are perfect! Super job!!

Anita zei

Prachtig kaartje! Ik had de tekst nog niet eens gezien dus ik denk dat hij idd niet goed is geplaatst. Misschien beter in hetzelfde paneel maar dan van boven?
Ik heb veel mooie creaties van je gemist de afgelopen twee maanden, ik ga ze nog eens goed bekijken, voor inspiratie als dat mag? :)
groetjes, Anita

José zei

Ik vind dit echt heel erg gaaf! Wat enig ziet dit er uit en ik ben dol op luchtballonnen. Misschien de tekst middenboven, een beetje in balans met de luchtballonnen? Maar zo kan het ook prima hoor. Superkaart!

Ballie (Bennarda) zei

Jee, ik vind je kaarten geweldig, geniet er volop van, je hebt er een volger bij, leuk als jij mij volgt.
gr Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com

Stella zei

Nou van die tekst zou ik niet wakker liggen haha; ik vind het geweldig. Ik vind een "skyline"altijd geweldig en de manier waarop je die hier in hebt verwerkt vind ik echt briljant. Supermooi; tóp!
Groetjes,
Stella

Geen idee hoe ik deze kon missen:)

Judith zei

Je hebt de kleuren van de challenge zeer goed geevenaard. Ik vind je kaartje helemaal goed zo, ook de tekst! Juist in balans, gezien rechts en links de ballonnen al vliegen. Als de tekst bovenin zou staan, zou de aandacht wellicht te veel naar de tekst gaan. Dat is niet nodig.
Mooi geheel!
Hartelijke groetjes,
Judith

Jacilynn zei

oh my I love this! it is brilliant. love the hot air balloons.
x

Emily Leiphart zei

I LOVE this, Wendy! Perfect stamping and sponging. WOW!!