zondag 23 september 2012

Flower cards



Hello! I'm back from a short holiday to the Belgium Ardennen region and the city of Maastricht, in the south of the Netherlands. We didn't have the best weather, but it was okay enough and we did have a wonderful and very relaxing time. With beautiful walks in the very green nature (that's the good side of all the rain, hi hi ;-) and visits to small, pretty towns and we also enjoyed some delicious diners! It was great! Today I have two cards for you that I created with the same stamp that I borrowed from Marit. The first one I colored with Copics and the second with Twinkling h2o's, that one has a little glitter in it, but you can't see that on the photo... What do you think? Which one do you like best? I hope you've also been enjoying yourself the past two weeks and I wish you a lovely Sunday!
Hugs, Wendy


Hello! Ik ben weer terug van een korte vakantie in de Belgische Ardennen en Maastricht. We hadden niet zulk heel erg geweldig weer, maar goed genoeg en we hebben een leuke en heerlijk relaxte tijd gehad! Met mooie wandelingen in de zeer groene natuur (was die regen toch nog ergens goed voor, hi hi;-) bezoekjes aan leuke, kleine stadjes en ook genoten van wat heerlijke maaltjes! Het was super! Vandaag heb ik twee kaartjes voor je, die ik heb gemaakt met dezelfde stempel, geleend van Marit. De eerste gekleurd met Copics en de tweede met Twinking h2o's. Daar zit dus ook een glittertje in, maar dat zie je niet op de foto... Wat vind je? Welke vind je het leukste? Ik hoop dat je ook een leuke tijd hebt gehad de afgelopen twee weken en ik wens je nog een heerlijke zondag!
Liefs, Wendy

29 opmerkingen:

jolande zei

Heerlijk dat je lekker uitgerust bent door een korte vakantie!!
Je kaartjes zijn weer prachtig maar ik ben van de felle kleuren dus voor mij is kaartje een het meest in het oog springend..
Lieve groet Jolande

Marit zei

Ja, daar is ze weer! Goed dat je er weer bent, en dan gelijk met twee prachtkaarten! De bovenste knalt van het scherm, maar de onderste vind ik ook prachtig! Ik denk dat ik ze allebei van de week maar even in het echt moet bekijken om een definitief oordeel te geven;-)

Liefs,
Marit

Ps ook een paar h2o tjes aangeschaft?

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Fijn dat je een goede vakantie hebt gehad! En je kaartjes zijn mooi! Als ik mag kiezen, wordt het kaartje 1..
Groetjes, Yvonne

Anoniem zei

Welkom thuis! Allebei je kaarten zijn weer prachtig, maar de bovenste is mijn favoriet :)
Groetjes Sylvia

Judith zei

Hallo Vakantieganger (-:
Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben!
En nu vraag je welke kaart ik leuker vind? Moeilijk te zeggen. De eerste is lekker vrolijk door de knallende kleuren, de tweede heeft een zachte uitstraling.
Ik kan niet kiezen...
De tekst op het vellum vind ik er leuk bij!

Groetjes, Judith

Karin zei

Twee schitterende kaarten, Wendy! Mijn voorkeur gaat uit naar de tweede omwille van de zachte kleurtjes! Je ziet, smaken verschillen!
Groetjes

Ellie zei

Hoi Wendy,
fijn dat je een goede vakantie hebt gehad. Nu weer lekker thuis aan de knutsel!
Ik moet zeggen dat ik de bovenste toch net iets mooier vind, wat een kleuren!
De onderste heeft toch ook wel wat, en beetje romantisch.
Groetjes Ellie

Louise zei

Kan niet kiezen hoor, vindt ze beide schitterend!!.

gr.LOuise

Anita zei

Prachtige kaartjes! Ik vind de onderste de mooiste omdat die een zachtere uitstraling heeft, ook de achtergrond lijkt minder aanwezig ;)
Leuk hè Maastricht, wij zijn er ook pas een lang weekend geweest maar wij hadden gelukkig wel schitterend weer. Maar jullie hebben je wel vermaakt zo te lezen :)
groetjes, Anita

Willy zei

Heerlijk even weg...ik ben dol op de Ardennen, super mooie kaarten heb je gemaakt!!

Mona Pendleton zei

Sounds like a beautiful vacation Wendy! Your cards are stunning! I love how you colored each one differently as they are so unique!

Inge zei

Leuk om weer een kaart van je te zien! Twee zelfs :-) Ik vind het leuk dat je laat zien welk verschil kleur kan maken. De felle kaart is mijn favoriet!

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Wendy.

Liefs Riet.

Sofie zei

Oooh prachtig zeg. Als ik ze vergelijk zou ik zeggen de eerste.. die copics doen het toch wel. Maar als ik dan niet vergelijk met de eerste kaart, vind ik de onderste toch ook heel mooi hoor!

Eline Jansens zei

Gewoonweg Prachtig weer! Tis een heel moeilijke keuze maar ik ga voor de eerste aangezien het felle groen mijn lievelingskleur is.. ennn ze is gemaakt met Copics =)
Zo fijn dat je in Belgie was! Hoop dat de ontspannende vakantiesfeer nog lekker lang in je lijf blijft hangen =)

Lindsey zei

Hi, Wendy! Both these cards are gorgeous! Which one I would like better would totally depend if I was in a brights or a pastels kind of mood. I do always like the shimmer that Twinkling H2Os adds, though.

Karin zei

twee schitterende kaarten, moeilijk kiezen maar ik denk de eerste toch, die is net wat feller van kleur! Fijne week!

k@rin zei

fijn dat je in belgië bent geweest voor je vakantie.

wat uw kaarten betreft moet ik zeggen dat ik bij de eerste een echt wauw-effect had. Die felle kleuren die spreken echt aan. en als ik de andere dan zag, was mijn reactie, oké, leuk. Maar niet dat wauw-effect.
Misschien als ik het in het echt zou zien dat ik anders zou piepen, want inderdaad, de glitter zie ik er niet op.
dat kan al een groot verschil maken hé

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Dan was je aardig in de buurt! Wat een prachtkaarten, nee, ik geloof ook dat ik niet kan kiezen. Echt waanzinnige kleuren en schitterend geheel bij allebei.

Gerdine zei

Vind je het erg als ik geen keuze maak? Beide erg mooi! Je vakantie klinkt heerlijk! De Ardennen blijven mooi, ook al ben je er al heel vaak geweest zoals ik...

PetraPostma zei

Hoi Wendy, fijn dat je een goede vakantie hebt gehad. Grappig om te zien wat de kleuren enzo kunnen doen en hoe het twee totaal verschillende kaarten worden. Ik hou zelf wel van de felle kleuren, maar ik vind het bandje van vellum weer zo leuk breken bij de tweede kaart. Groetjes Petra Postma

Jen Cuthbertson zei

Welcome home, Wendy! Your trip sounds lovely and I love these cards! Great coloring! :) I'll send you an email soon! Hugs!

Wendy Koorevaar zei

Hey Wendy!

Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goede vakantie hebben gehad.
Je kaartjes zijn prachtig en heerlijk kleurrijk!

Lieve groetjes,
Wendy

Jessi Fogan zei

So glad to finally be catching up with you! You've been making some fun & gorgeous things, Wendy :)
I absolutely love these flower cards - both of them are gorgeous, and if I have to pick a favourite I will say #1, because of the brightness! I do love bright flowers :)
Sounds like you had a lovely trip - glad to hear it! It's good to be able to enjoy & relax now & then!

Patrice zei

Hoi Wendy...ik was even van het scherm, maar ben er terug hoor..Zooo kwam jij de Belgische bossen onveilig maken meid! hahahaha...
Ben je ook op zoek gegaan naar hobbyzaken? Want die zijn er in dat landsdeel meer dan hier in het Vlaamse deel.
Prachtige kaarten laat je hier zien!!!

Grtjs Patrice

Bianca Kalksma zei

ze zijn allebei even mooi, maar ik denk dat ik als ik écht zou moeten kiezen, voor de fellere kleuren zou gaan waar ik trouwens de kleurencombi erg bijzonder mooi verrassend van vind!

Jacilynn zei

these are both so gorgeous! super pretty flowers

José zei

Hee deze heb ik gemist! Maar goed dat ik ze nog zie want ze zijn prachtig! Wat een mooie stempels zeg! De bovenste is mijn favoriet. De kleuren KNALLEN van het scherm af en ik vind em zonder sentiment eigenlijk wel helemaal af.

Savannah O'Gwynn zei

So glad you had a great time on your holiday! BEAUTIFUL cards--those flowers are soooooo pretty! LOVE that second card!