maandag 12 november 2012

Happy new yearHi! Great to see you again here! Today I have a New year card for you. I finally started creating december cards. It was the plan to make all of them myself again this year, but I'm not quite sure if I will make that... But there's a start now. I created the second card you see first, by stamping on kraft die-cuts, but then I thought that the cork paper that my friend Jen sent to me, would also be great for this, so I made the top card. What do you think? I think it looks cool on cork, but I do need to be a bit more careful, 'cause the ink stays wet longer. Which one do you like best? Are you on schedule with your holiday cards? Wishing you a lovely day and a fabulous week!
Hugs, Wendy


Hi! Leuk je hier weer te zien! Vandaag heb ik een nieuwjaarskaart voor je. Ik ben eindelijk begonnen met het maken van decemberkaarten. Ik was van plan ze dit jaar weer allemaal zelf te maken, maar ik weet niet zeker of ik dat ga halen... Maar er is een begin nu. Ik heb eerst de onderste kaart gemaakt, gestempeld op kraft stansjes, maar toen dacht ik aan het kurk papier dat m'n vriendin Jen me had opgestuurd en dat dat hier ook super voor zou zijn, dus toen heb ik de bovenste kaart gemaakt. Wat vind je? Ik vind het er best tof uit zien op het kurk, maar ik moet wel wat voorzichtiger zijn, en het langer laten drogen. Welke vind je het leukste? Ben jij op schema met de kerstkaarten? Ik wens je een heerlijke dag en een geweldige week toe!
Liefs, Wendy

31 opmerkingen:

M@rjan zei

Leuk effect op kurk! Toch vind ik de onderste mooier, waarschijnlijk doordat die meer een strakke look heeft.Hoop werk altijd, die kerstkaartjes. Ik heb er nu meer dan veertig af, maar heb ze dan ook gemaakt in series. Succes met de jouwe, Wendy!

Karin zei

wat een ontzettend leuk effect op dat kurk! beide kaarten zijn mooi, maar die op het kurk springt er uit voor mij! Fijne dag verder!

Jessi Fogan zei

I love the texture on the cork, but for speed I would be using the paper :) I am so not on schedule - then again, I never have been, so why start now? lol

Irene zei

Allebei helemaal leuk Wendy, dat kurk geeft weer een heel apart effect. Ook hier kerststress zoals ieder jaar, we leren het nooit geloof ik dus ik ben aan de CAS-kaartjes (voor mijn doen dan hhihi) dat schiet tenminste een beetje op!

Liefs, Irene

Willy zei

Ik vind ze allebei prachtig, toch vind ik die op het kurk net iets specialer. Ik heb al één kerstkaart af:) euhhhh...schema????

Judith zei

Heel speciaal op kurk, leuk idee, Wendy!
Toch gaat mijn voorkeur uit naar de tweede, die is wat strakker (-;

Kerstkaarten? Ikke? Denk niet dat het er veel worden...

Fijne maandag!
Hartelijke groet van Judith

Karin zei

De eerste vind ik de mooiste, leuk effect met kurk, warmer dan de tweede! Ik heb al een deel kerstkaarten af!
Groetjes

Lisa Arana zei

Super great card! Love the blocks.

Anoniem zei

De kaart met kurk vind ik mooi, maar de 2e kaart heeft mijn voorkeur. Ik vind de kleuren helderder en het geheel is strakker. Ik loop zelf wat achter met mijn kerstkaarten. Groetjes Sylvia

Ellie zei

Mooi gedaan! Wat een leuk idee om het kurkpapier te gebruiken, dit geeft een erg mooi effect.
Groetjes Ellie

Charlotte zei

Leuke kleurrijke en originele nieuwjaarskaarten Wendy. Zelf vind ik de letters op de kurk iets minder duidelijk maar mag wel vind ik, maakt het speelser. Super kaart!
Groetjes,
Charlotte

Emily Leiphart zei

Both of these are so cool, Wendy! I love both equally. The tiles on cork look super fabulous and unique!

k@rin zei

ik ga zeker voor de kurk. Die vind ik iets aparts hebben.

Zelf moet ik ook nog beginnen aan mijn kaarten. Ik weet nu al dat ik het niet ga halen. Het zal dus een beperkte uitgave worden bij mij.

Stella zei

Ik vind de onderste kaart het mooist,. Het idee met kurk vind ik heel leuk maar de kleuren van de "blokjes" komen in de onderste kaart voor mijn gevoel wat mooier uit. Vind het ontwerp so wie so super!
Groetjes,
Stella

Margo zei

Ik vind ze alle 2 leuk Wendy !
Het geeft gewoon een heel ander effect ! Iki ben op schema voor de kerstkaarten, ik maak vanaf nu enkel nog kaarten voor mijn blogdinnekes zelf, de familie en vrienden zullen het stellen met een foto van mijn girls !
Liefs
Margo

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Wendy.

Liefs Riet.

Lindsey zei

I like both of these, Wendy! The stamping on cork looks very cool.

Mona L. Pendleton zei

Fabulous card Wendy! So fun and colorful!

Anita zei

Ik vind het effect op kurk wel heel erg gaaf! Zowiezo een heel erg leuke kaart :)
Ben zelf nog niet zo ver met de kerstkaarten doordat we zo druk bezig zijn geweest met het huwelijk van mijn oudste dochter. Ik moet ook nodig weer eens aan de slag!
groetjes, Anita

Lins zei

Hoi Wendy,

ik vind ze beide tof, moeilijk te kiezen. De kurktegeltjes vind ik een heel leuk effect hebben, de onderste kaart is net iets strakker maar beide zijn heel mooi! Leuk idee om op kurk te stempelen. Voor zo'n ideeën zijn we bij jou aan het juiste adres he :-)

Liefs,

Lins

Sofie zei

Ik vind op foto de onderste de mooiste, maar ik denk dat die met kurk in het echt wel mooier zal zijn. Leuke kleuren! Ik zit momenteel wel op schema, maar maak wel allemaal dezelfde (bandwerk dus), anders zou het me nooit lukken :)

Jacilynn zei

soo cute! i love the look on the cork! Hope you are staying warm and doing well?
x

Wendy Koorevaar zei

Ohh wat een gaaf effect geeft dat op kurk! Ziet er prachtig uit en heel origineel ook.

Lieve groetjes,
Wendy

Eline Jansens zei

ik vind beiden even leuk! (kiezen is verliezen, toch? =D)

PetraPostma zei

Ik vind ze ook allebei leuk! VInd het effect op kurk erg leuk, maar hou ook wel van het strakke van de onderste. Ik zit nog wel op schema met m'n kerstkaarten, hoef er niet zoveel. Stuk of 20 en heb er nu 4 af. Groetjes Petra Postma

Savannah O'Gwynn zei

I love that you are already thinking of new year's!!! LOVE the stamping on cork! FAB colors!!! YOU ROCK:) Miss ya! Hope you are doing well:) Hugs!

jolande zei

Gaaf deze kaart en wat ben je al snel met je kaarten.....ik moet eerst moed gaan verzamelen en denk dat ik het dit jaar niet voor elkaar krijg om ze allemaal zelf te maken...

Bianca Kalksma zei

ik had nog niet digitaal op deze kaart gereageerd ;) Ik vind de onderste mooier omdat het dan strakker is, de bovenste is ook mooi omdat die warmer aandoet, dus uh eigenlijk vind ik ze allebei mooi ;)

Handmade in Israel zei

Lovely graphic cards Wendy. I like the plain stock best actually but they both look great!

Marie-claire zei

Wat een leuk idee op kurk, leuke kaartjes Wendy!

Groetjes Marie-Claire

Yvonne van Bruggen zei

Heb heel wat leuke kaarten van je gemist!! Deze is ook helemaal super!!
Groetjes, Yvonne