zaterdag 15 december 2012

Snowflake christmas


Happy weekend!!! :-D Hi hi, now that I'm posting this card, I see that I again chose pink for a christmas card, ha ha! And I'm not even a true pink-lover! Must be a coincidence. I must admit that I borrowed the idea for this card from one of the Papertrey DT ladies. I loved how the snowflake was die-cut and then stamped inside. So much fun to make!! Hope you like it! I'm happy the snowflakes are gone here for a while. Don't really like the slippery stuff... How about you? Wishing you a wonderful weekend!
Hugs, Wendy
Fijn weekend!!! :-D Hi hi, nu dat ik deze kaart hier plaats, zie ik dat ik alweer roze heb gekozen voor een kerstkaart, ha ha! En ik ben niet eens een heel erge roze-liefhebber! Moet wel toeval zijn. Ik moet toegeven dat ik het idee voor deze kaart heb geleend van een van de Papertrey DT-dames. Ik vond het zo geweldig hoe de sneeuwvlok gestanst was en er dan weer in gestempeld. En erg leuk om te maken! Hoop dat je hem leuk vindt! Ik ben wel blij dat de sneeuwvlokken hier weer verdwenen zijn voorlopig. Ik hou niet echt van dat glibberige spul... En jij? Ik wens je een heerlijk weekend toe!
Liefs, Wendy

23 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een vrij eenvoudige, maar toch zeer geslaagde kaart !
fijn weekend,
grtjs, martina
x

jackelien zei

Mooie kaart en leuk die sneeuwvlok.!
Groetjes Jackelien

Willy zei

Super mooie kaart, mooi hóór dat roze met bruine cardstock. Ik kreeg wel een echt kerst gevoel van de sneeuw, had van mij nog wel even mogen blijven liggen tot kerst maar wie weet wat er nog komt?

Cornelie zei

Zeker een goed idee van de PTI dames, dat hebben ze wel meer hihi!
Vind jouw uitvoering erg mooi! en ik betrap mijzel er ook wel eens op dat ik een bepaalde "kleurfase" heb, ach als je het maar mooi vind toch?!
Verder hou ik van sneeuw, prachtig en heerlijk, maar wel op moonboots, en lekker lopen, niet in de auto of op de fiets....
Fijn weekend!

Marie-claire zei

Super mooie kaart!

Groetjes Marie-Claire

M@rjan zei

Mooi! De embossing op de achtergrond en de combinatie van de uitgestanste ster en de tint van de gestempelde. Gaaf hoor!
Nee, dat spul wat hier viel en zo vies en bruin werd, was ook mijn soort sneeuw niet. Leuk als je kunt gaan wandelen, maar niet als je de straat op moet.

Anita zei

Wauw! Ik vind hem schitterend! Ik hou niet zo van sneeuw maar wel van vriesweer, de hond vind sneeuw geweldig. Van mij mag het 2 dagen sneeuwen, met kerst :)
groetjes, Anita

PetraPostma zei

Leuk zeg, wat een grappig idee! Ben ook wel blij dat de sneeuw weer weg is. Die gladheid als je naar het werk moet, al die vertraging onderweg... nee, dat hoeft van mij ook niet! Wandelen in de sneeuw is dan wel fijn, maar dat weegt niet op tegen de nadelen vind ik! Groetjes Petra Postma

nicolet zei

Wat een schitterend en chiq kaartje heb je gemaakt! Ik vind m echt geweldig!
Groetjes Nicolet

k@rin zei

heel mooi, eenvoud siert hé

Miranda zei

Wat een gave kaart.

Mona L. Pendleton zei

Simply beautiful Wendy! Love the pretty embossed background and the stunning snowflake! Happy Holidays!

Bianca Kalksma zei

Ik vind het roze detail juist mooi, het is een prachtige kaart geworden Wendy! Súper! En ik ben ook blij dat we niet meer hoeven te glibberen, ik vind het wel mooi om in te wandelen, maar ijs en ijzel vind ik eng. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de regen nu ook weer niets aan vind, ach tis ook nooit goed ;) Fijne zondag!

Jessi Fogan zei

I love pink for Christmas cards! And that embossing is gorgeous :) I myself feel a little strange without snow right now - yesterday we had a little dusting of it, but so far no shovels have been out. Yet!

Yvonne van Bruggen zei

Een hele mooie kaart Wendy! En heb al meer kerstkaarten gemist.. Ze zijn allemaal super! En ik hou wel van roze in een kerstkaart :-)
Groetjes, Yvonne

Wendy Koorevaar zei

Wauw wat een mooie kerstkaart! Geweldig ook die sneeuwvlok en roze met beige staat altijd erg mooi bij elkaar.

Liefs,
Wendy

Karin zei

een prachtige kaart en die sneeuwvlok doet het hem!

Judith zei

Oh, ik vind deze kaart ook weer zo mooi! Chique. Juist het roze is een leuke blikvanger! Ik denk dat ik toch nog meer kerstkaarten ga maken, wel CAS hoor (-;;
Bedankt trouwens voor de schattige kaart die je naar ons stuurde. Zooo leuk, die uiltjes!

Lindsey zei

This is beautiful, Wendy! I love the colours you picked. And the embossing and die-cutting are beautiful! (And yes, I'm just as happy when snowflakes stay on our cards.) :D

Karin zei

Mooie embossing!! Inderdaad een leuk ideetje, eerst stansen en daarna stempelen! De roze kleur komt erg mooi uit op de witte achtergrond!
Groetjes

Handmade in Israel zei

So pretty! I love the embossing.
Happy Christmas.

Erna Logtenberg zei

Hoi Wendy, eindelijk je blog gevonden! Wat een prachtige kaarten maak je!! ik ben gelijk volger geworden! Ik vond het erg gezellig gisteren :-))
Groetjes, Erna

Emily Leiphart zei

So pretty, Wendy! I love the pink with kraft. Perfect wintry card for the holidays!