zondag 18 april 2010

M'n opa werd 90!

M'n opa werd 90 jaar dit jaar en we hebben hem natuurlijk een mooi cadeautje gegeven, maar ik wou ook iets persoonlijks voor hem maken en dat is dit kaartje geworden! Ik vond het papier leuk, omdat daar ook een 9 en een 0 op staat, helaas net verkeerd om, maar ja.. Ik ben echt gek op de swirls, die ik met mijn Cuttlebug maak. M'n opa was helemaal enhousiast en ik was ook niet ontevreden! Wat vinden jullie?
(gegeven aan opa)

2 opmerkingen:

Petra zei

gefeliciteerd met je opa, das een hele leeftijd zeg. Je kaartje is zeer geslaagd vind ik en idd met dat papuer helemaal af. Embossingpoeder is heel makkelijk in gebruik en je kunt er zulke leuke dingen mee doen, bv randen versieren, gebruik wel versamark inkt hiervoor en een heattool, een fohn zou ook kunnen maar die blaast wel vrij hard of een broodrooster dan hou je het papier met embossingpoeder er iets boven tot de poeder smelt...mocht je vragen hebben dan hoor ik het wel...Liefs Peet

José zei

Hai Wendy, Leuk dat je volger bent geworden bij mij ik ga nu ook jouw blog volgen heb me al aangemeld. En ik wens je veel geluk met mijn candy.