woensdag 19 oktober 2011

Starry birthday


Hello my creative friends! How are you? It's really fall here now... rain and cold.. and I still have to get used to the fact that it's still dark outside when I get up... I already miss the light, and winter hasn't even started yet.. ai ai ai! ;-) That's why I have a happy colored card for you, at least, that's what I think, ha ha! I love stars and I layered three of them for this card. The Waltzing Mouse Frame-It set was perfect for, yep, for framing it, hi hi. And I finished of with a cute little button. It's a small card, which you don't really see on the photo and I found this cute small envelope for it, love it! By the way, do you make your cards to fit an envelope or do you just search for an envelope which fits best? Just curious! Wishing you a wonderful Wednesday!
Hugs, Wendy

Hallo creatieve vriendinnen! Hoe gaat het met jullie? Het is echt wel herfst nu, hè?! Regen en koud... en ik moet ook nog erg wennen aan het feit dat het nog niet licht is als ik opsta... Ik mis de zon nu al en de winter is nog niet eens begonnen... ai ai ai! ;-) Daarom heb ik een kaartje met vrolijke kleuren voor je, tenminste, dat vind ik, ha ha! Ik ben gek op sterren en ik heb er drie laagjes van gemaakt voor deze kaart. De Waltzing Mouse Frame-It set was perfect om, tja, om ze in te 'framen', hi hi. En afgemaakt met een klein schattig knoopje. Het is een klein kaartje, wat je niet zo goed ziet op de foto natuurlijk en ik heb er een schattig klein envelopje bij gevonden, zo leuk! Trouwens, hoe doen jullie dat? Maak je een kaart om in een bepaalde envelop te passen of zoek je achteraf een envelop die er het beste bij past? Gewoon benieuwd! Ik wens je een heel fijne woensdag!
Liefs, Wendy

33 opmerkingen:

C@ro zei

Super gaaf Wendy!
Deze set kende ik nog niet, maar wat issie leuk!
Oops weer iets voor op mijn verlanglijstje, die wordt maar langer en langer.

Женя Joy_L zei

love this simple design and colour combination

Cornelie zei

Superkaart!!! Gaaf die sterren!!
Ik hou wel rekening met de enveloppen die ik in huis heb, maar ik maak ze ook zelf van tijdschriftenpapier, zelfde kleuren zoeken, erg leuk! Las ik op, deze is ook leuk!
Groetjes cornelie

Annemarie en Merit zei

Heerlijk vrolijk kaartje.
Schitterend deze sterren!!

groetjes annemarie en merit

Jannie zei

Hoi Wendy, wat een super gave kaart is dit.
Heel mooi die ster en ga je hem nu naar een grote "ster"sturen?
Ik heb heel veel maten enveloppe in huis,en een beetje te groot vind ik niet erg.
Zeker als er iets van roosjes op de kaart zitten dan is de kaart toch dikker en een beetje ruimte vinden die roosjes wel fijn(lol)
In het weekend komt de zon weer terug dus dan maar genieten.

Groetjes fijne dag Jannie

Irene zei

Echt vrolijk Wendy.
Ik heb nog een vraagje want je meldt het niet op je blog: die krant-achtergrond op het geboortekaartje...is dat een stempel of was het designer papier??

Irene

fluwelenvoetjes zei

Prachtig vrolijk kaartje!
Ik probeer bij mijn kaarten wel rekening te houden met de maten van de enveloppen maar dat lukt niet altijd ;)
groetjes, Anita

Astrid zei

Hai Wendy, wat een leuke vrolijke kaart weer, koud is het he zo sochtends.
Ik maak mijn enveloppen zelf dus heb nooit ergens last van.
Groetjes Astrid

Wendy Kamp zei

Geweldig wat een leuk effect met de ster! Echt een mooi en origineel kaartje geworden!

Lieve groetjes,
Wendy

Kary zei

Hi Wendy! Love this bright cheery card!! It's a beauty!! The frame fits the card perfectly. I love it!! I buy only standard sized envelopes usually, and if my card doesn't fit I'd make an envelope for it ;)
Sorry to hear it's already getting cold and the days are shorter where you are. It feels like Christmas is near, & I love Christmas best in the winter, there's always something magical about it. Keep warm,dear friend. {{hugs}}

Sonja zei

Mooi ... a starry and bright day !
Ik heb je recensie gelezen bij blogblom afgelopen maandag. Heel leuk en vlot geschreven net zoals je kaartjes ... en met deze wens je ik ook te feliciteren ;)

Nog een fijne dag,
Sonja

Yvonne van Bruggen zei

Alweer zo'n leuk kaartje!! Mooi gedaan! Ik maak bijna altijd kaarten op hetzelfde formaat, 14x14cm of 10x15cm, saai he?! Hihi.. Als ik afwijk, dat zoek ik er later een envelop bij.. Mocht het nou echt niet passen, maak ik ook wel eens zelf een envelop op de goede maat! Fijne dag nog!
Lieve groetjes, Yvonne

Marit zei

Mooi Wendy! Heel erg leuk dat die ster zo uitsteekt, het kaartje is inderdaad klein (net zo klein als het kaartje dat ik voor Fam en Judith maakte;-)). Ik vind het juist wel leuk om het dan in een wat grotere envelop te doen, dan is de verrassing groot als er zo'n lief klein kaartje uitkomt!

Liefs,
Marit

Riet zei

Wat een prachtige kaart Wendy.

Liefs Riet.

Petra Tillmann zei

Wat een schattig kaartje! Leuk met die ster.
Ik gebruik de scor-pal om een envelop op maat te maken. Dus die maak ik achteraf, want ik weet van tevoren niet altijd welk formaat mijn kaart krijgt.

onecraftymama zei

Oh, if you didn't see it yet, you won over at Art From the Heart - I was so excited to see that you did :)
I like this card, it's got so many details but still stays clean & simple! To answer your question, I always make mine to fit an envelope. It's quite rare for me to make a different size, or shapes, just because it's harder to store them for market that way. Even if I wasn't selling them, I think it would drive me a little crazy to not find an envelope once I'd made something!

Crea Gea zei

Wat een mooi kaartje Wendy en daar word je wel vrolijk van,leuke kleuren.Heb zelf ook verschillende maten enveloppen en is er altijd wel eentje die past.

Groetjes Gea

Lins zei

Zo mooi gemaakt Wendy, ik hou van je vrolijke kleuren :-) Ik vind het ook maar niks dat het nog donker is als ik naar het werk vertrek, straks wordt het nog erger want dan is het ook donker als we thuis komen. Probeer dan maar eens mooie foto's te nemen LOL.
Ik probeer mijn kaart aan te passen aan de envelop, da's het gemakkelijkste voor de post :-) Kaartjes die wat meer volume hebben, daar maak ik een doosje voor maar die geef ik persoonlijk af. De post behandelt ons pakjes niet zo zacht :-(

Vele groetjes en tot gauw,

Lins xxx

jolande zei

Prachtig en wat een leuk idee met die sterren!!

Jacilynn zei

I love stars! super cute card. i especially love the border.
x

Savannah O'Gwynn zei

SUPER amazing card--love the layered stars! FABBY! I usually make cards that fit in envelopes--if not, I get bigger envelopes...and if that doesn't work, I make my own:)

HUGS to you friend:)

José zei

Ja die herfst hakt er in he! Ik vind het ook niet leuk. Net een hagelbui hier... jakkes.
Maar je kaart vind ik super. Ik ben ook gek opsterren. Je omlijsting en plaatsing van de tekst vind ik ook top!
Ik maak meestal standaard formaat kaarten maar als dat niet zo is maak ik er gewoon zelf een envelop bij met behulp van de scor pal.
Groetjes, Jose

Gerdine zei

Lekker strak ontwerp!

miriam zei

Mooie kaart met een gave ster
gr miriam

Bianca Kalksma zei

Wat een leuke kaart! Leuk dat de ster zo uitsteekt, heel origineel! Ik zoek altijd later een envelop erbij uit. Sterkte met het wennen aan het weer, ik heb er ook moeite mee ...

María Castillo zei

Beautiful card, as always!!! I can´t believe X-mas is almost here! Hugs from Costa Rica!

Anoniem zei

Eeek, so love this design. Hmmm, may have to CASE this one! Love it. :)

Judith zei

Lieve Wendy,
Dit kaartje is weer helemaal naar mijn smaak (ja, ja, sterren, he)
Nou moet ik wel zeggen, dat je niet een kaartje maakt, dat hier niet in de smaak valt, hihi

Enveloppen, tja, dat is soms een probleempje. Ik maak altijd eerst een kaart en zie dan wel, wat ik met de envelop doe. Niet altijd handig...
Groetjes, Judith

M@rjan zei

Superkaartje weer, erg leuk dat de sterpuntjes net een beetje uitsteken en verder natuurlijk een mooie kleurcombinatie en lekker strak geheel. iIets onderbroken door de mooie tekst, top!

Ik maak kaartjes op maar voor de enveloppen die ik koop, staat netjes een bijpassende enveloppe.

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Je kaart is weer super!Ik heb verschillende maten enveloppen,maar heel soms maak ik er een zelf. Alvast fijn weekend!! Groetjes Sylvia

lynn zei

we've had rain and cold but are warming back up now. adorable little card, wendy! have a great weekend!

Lindsey zei

I'm with you -- I'm missing the longer hours of daylight, and I'm not enjoying the rain and the cold! This card is a perfect way to make the day a little brighter. :)

Emily Leiphart zei

Gorgeous! I love the colours on this card, Wendy.